لیست اختراعات مهدي اميري


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 15
تاریخ اظهارنامه: 1390/10/07
مالک/مالکان: فاطمه اميني نژاد
تاریخ ثبت: 1391/04/13
مخترع/مخترعان: سيد محمد مهدي اميري
خلاصه اختراع:

دستگاه اندازه گيري استفامت قلبي عروقي كه در زمينه فني پزشكي ورزشي مي باشد. چون معلولين از ناحيه پا و حتي سالمندان كه نمي توانند روي پا بايستند و استقامت قلبي عروقي خود را اندازه گيري كنند. ما در اين طرح به دنبال آن هستيم كه با اختراع اين دستگاه كه شامل: يك دستگاه اسپيرومتر كه ظرفيت هوازي ريه هاي فرد را اندازه گيري كرده و بر روي صفحه نمايشگر اسپيرومتر نمايش داده مي شود و يك عدد گرنومتر كه مسافت طي شده را بر روي آن كه در پشت صندلي قرار گرفته نشان داده مي شود و يك عدد فشار سنج كه روي دسته صندلي قرار گرفته كه معلول مي تواند با به گردش در آوردن محور گردان ميزان ضربان قلب و تعداد تنفس خود را بالا برده و آماده اندازه گيري تست هاي م ختلف مي باشد. ميزان مقاومت محور گردان متناسب با توانايي فرد قابل تغيير است با اين طرح مي توانيم مشكل عمده اي از معلولين و سالمندان جامعه را حل نماييم.

تاریخ اظهارنامه: 1391/07/19
تاریخ ثبت: 1391/11/24
خلاصه اختراع:

ربات چند منظوره ارائه شده در اين گزارش شامل ماژول هاي نشت يابي، نشت گيري، حفاري و جوشكاري است كه همه اينها در يك ربات كارايي دارند كه همه ماژول ها به تفصيل تشريح مي شود. قابل ذكر است در همه ماژولهاي اين ربات از انرژي خورشيدي در فضاي باز و انرژي مغناطيسي براي شارژ نمودن باتري استفاده مي شود. طرح نام برده ميتواند در شرايط مختلف كاري مشغول به كار باشد. امروزه عمليات نشت يابي و نشت گيري با مشقت هاي زيادي همراه است. از طرفي عمليات صحرايي حفر و جايگذاري لوله هاي انعطاف پذير در خطوط آب و فاضلاب با سختي هاي پي درپي روبرو مي باشد. همچنين عمليات جوشكاري روكار براي اتصال لوله هاي گاز با چالش هاي زيادي رو درو هستند. طرح ارائه شده با استفاده از ماژولهاي مذكور توانايي روبرويي با تمام اين چالش ها را دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/09/27
تاریخ ثبت: 1392/02/17
خلاصه اختراع:

بسمه تعالي زمينه هاي فني اختراع :مكانيك،برق و كشاورزي همانگونه كه از عنوان اختراع معلوم است هدف اصلي از ساخت اين دستگاه تبديل يك فرآيند سنتي كه همان جمع آوري دستي گياه آزولا و مواد زائدتوسط توري،سبد،دست و... مي باشد به يك فرآيند صنعتي كه جمع آوري مكانيزه از سطح آب با مكانيزم نوار نقاله ي زنجيره اي(chain Conveyor) و انتقال آن به خشكي مي باشد است،قابل توجه كه اين دستگاه مي تواند با شعايي نامحدود و تا عمق 50 cm ،تمامي آزولاها و مواد زائد موجود در سطح آب را با سرعتي بالا و بهينه جمع آوري كرده و محيطي جديد و سالم در منطقه مورد استفاده كه مي تواند:تالاب ها،آبگيرها،درياچه هاي طبيعي و مصنوعي واقع در پارك ها و تفريگاه هامي باشد؛ايجاد كند. ( قابل ذكر است تا با مطالعه اخبار ضميمه شده درباره تالاب انزلي و مشكلات ايجاد شده توسط گياه آزولا و مواد زائد به يك مثال كاربردي جهت استفاده از اين دستگاه توجه شود.) بعضي از برجستگي هاي مهم اين اختراع را مي توان : 1.سادگي در طراحي،ساخت و اجرا 2.كارآمدي بالا 3.بومي بودن حداكثري علم و قطعات 4.ايجاد ارزش افزوده بر سرمايه گذاري انجام شده 5.كارآفريني

تاریخ ثبت: 1392/11/05
خلاصه اختراع:

طرح "موتور سيكلت الكتريكي كلاس اسكوتر پرتوان با قابليت شارژ سريع" به عنوان يك وسيله نقليه دو چرخ جهت تردد در داخل شهر طراحي و ساخته شده است. با افزايش بار ترافيكي كلانشهر‌ها تمايل و نياز مردم به يك وسيله نقليه چابك و ايمن جهت تردد آسان و سريع در داخل شهر در حال افزايش مي‌باشد. در اين ميان موتور‌سيكلت احتراق داخلي به عنوان يك وسيله نقليه دو چرخ چابك نقش مهمي را در سيستم حمل و نقل كلانشهرها ايفا مي‌كند اما براساس آخرين بررسي‌ها، موتورسيكلت‌ها متهم رديف اول در پرونده آلودگي زيست محيطي و صوتي كلانشهر ها محسوب مي‌شوند. بر اساس آمار، موتورسيكلت ها عامل 49 درصد از آلودگي‌هاي صوتي، 28 درصد از آلودگي‌هاي هوا و 46 درصد از تصادفات در كلانشهر تهران هستند. مهم‌ترين تاثير آلودگي هوا افزايش مرگ و مير ناشي از بيماري‌هاي قلبي و تنفسي و افزايش خسارت‌هاي اجتماعي و مهمترين تاثير آلودگي صوتي، سرعت گرفتن روند پيري در انسان است. براي حل اين مشكلات طرح "موتور سيكلت الكتريكي كلاس اسكوتر پرتوان با قابليت شارژ سريع" پيشنهاد مي‌شود. اين موتور سيكلت در كلاس اسكوتر پرتوان با پيشرانه تماماً الكتريكي طراحي و ساخته شده است و انرژي حركتي خود را از باتري تامين مي‌نمايد. به منظور استفاده بهينه از فضاي موتور سيكلت و كاهش تلفات و نيروي‌هاي اينرسي سيستم انتقال قدرت از موتور الكتريكي داخل چرخ(in wheel) استفاده شده است. از ديگر ويژگي هاي بارز طرح مي‌توان به طراحي سيستم مديريت باتري‌ها (BMS)، سيستم ترمز بازياب(regenerative braking) و سيستم مانيتورينگ اشاره كرد كه باعث افزايش طول عمر و راندمان باتري‌ها، پيمايش و سهولت كاربري موتورسيكلت مي گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1393/09/26
تاریخ ثبت: 1394/05/13
خلاصه اختراع:

سيستم تثبيت كننده الكترونيكي ولتاژ متناوب،كه در زمينه برق و مدارات الكترونيك مي باشد،براي مشكلات فني ناشي از اختلالات شبكه برق مانند اسپايك،ايجاد اتصال كوتاه،اتصال باز و ... كه از مهم ترين علل ايجاد خرابي بر روي انواع مصرف كننده ها مي باشد راه حلي جديد ارائه مي نمايد. به همين علت دستگاهي كه اين تغييرات ناخواسته در شبكه برق را حذف، و يك خروجي با كمترين نوسانات را ارائه نمايد بسيار ضروري به نظر مي رسد. در اين راستا، راه حل پيشنهادي ما ساخت سيستمي است كه بتواند اضافه و كمي ولتاژ را جبران نمايد. البته اين سيستم ساخته شده (يو پي اس و استابلايزر) ولي ما راه حل مقرون به صرفه تر و دقيق تر ابداع نموده ايم.اين كار با حذف باطري و ترانس در سيستم هاي پيشين و جايگزيني با مدارات الكترونيكي صورت مي گيرد. وظيفه اصلي سيستم تثبيت كننده الكترونيكي ولتاژ متناوب تحويل خروجي به صورت كاملا تثبيت شده،عليرغم وجود نوسانات در ورودي مي باشد.اين كار از طريق يك سيستم الكترونيكي،بدون زمان تاخير ، بدون نياز به باطري و ترانس ،همراه با حلقه فيدبك داخلي جهت تنظيم دقيق ولتاژ خروجي،و در رنج ولتاژ 130 الي 300 ولت صورت مي گيرد.

تاریخ ثبت: 1394/06/09
خلاصه اختراع:

روش انساني كردن آنتي بادي ها يكي از تكنيك هاي پيشرفته مهندسي ژنتيك و همولوژي مدلينگ است. اين تكنيك در سراسر دنيا شناخته شده و با استفاده از روش هاي استاندارد در مورد آنتي بادي ها انجام گرفته و براي اولين بار نيست كه در دنيا با اين روش آنتي بادي هاي درماني موشي براي كاهش ايمني زايي به اين شكل توليد مي شوند. با وجود اين، سالانه تعداد زيادي آنتي بادي هاي موشي جديد كه پتانسيل درماني دارند به فرم انساني شده تبديل شده و ثبت اختراع مي شوند. اين ثبت اختراع ها بمنظور حمايت از نوع توالي اسيد آمينه اين آنتي بادي ها انجام مي گيرد كه خصوصيات منحصر بفرد بيولوژيك يك آنتي بادي را تعيين مي كنند. موضوع اين اختراع حمايت از توالي اسيد آمينه يك آنتي بادي انساني شده با نام هرسينتوزوماب (Hersintuzumab) است كه داراي اثرات مهار رشد و تكثير روي سلول هاي سرطاني با بيان بالاي گيرنده شماره 2 فاكتور رشد انساني (HER2) مي باشد. آنتي بادي هرسينتوزوماب در تركيب با آنتي بادي تجاري Trastuzumab داراي اثرات مهاري قوي تري روي رشد سلول هاي سرطاني نسبت به تركيب دو آنتي بادي تجاري Trastuzumabو Pertuzumab است و مي تواند در درمان انواع سرطان ها بصورت جدا يا تركيبي مورد استفاده قرار بگيرد.

تاریخ ثبت: 1400/02/01
خلاصه اختراع:

كاغذ حرارتي نوعي كاغذ است كه با يك پوشش ويژه امكان چاپ بدون جوهر را فراهم مي كند. فرايند توليد كاغذ پايه پليمري با كوت و پوشش اصلاح شده نانو تكنولوژي مي باشد فرآيند توليد كاغذ پليمري كه از سه لايه تشكيل شده است كه دولايه آن به صورت لايه پايه و لايه سوم آن به صورت لايه پوششي مي باشد در تهيه خمير دو لايه پليمري پايه از موادي استفاده شده است كه عبارت است از نانو سيليكا، نانو دي اكسيد تيتانيوم، نانو كلي، ايزوسيانورات تري اكريلات يا پلي ايزوسيانات، متال كربوكسي ليت، آلفاتيك پلي هيدروكسي كربوكسيل اسيد، نانو كپسول مطبوع، اسيديفاي كلريت سديم و يا فنوكسي اتانول و يا نانوسيلور، پلي ونيل الكل يا اكريليك رزين، آنتي بلاك از جنس سيليكا، آنتي استاتيك از مونوگيليسيريد، ترنري كوپليمري اجنت، HOPP، تركيب پلي اتيلن و پلي پروپيلن HD كه با اضافه كردن اين مواد خمير كاغذ پايه به دست مي آيد به طوري كه كل فرآينددر 140-170 درجه سانتي گراد تركيب مي شوند و اين خمير آماده شده روي غلتك هاي نازك كننده ريخته مي شوند و به صورت ورقه هاي كاغذ در ضخامت مورد نظر برش مي خورند.

تاریخ اظهارنامه: 1389/04/01
مالک/مالکان: محمدمهدي اميريان
تاریخ ثبت: 1389/05/10
مخترع/مخترعان: محمدمهدي اميريان
خلاصه اختراع:

اتصال هندزفري سيمي به گوشي تلفن با باز و بسته شدن يك درب يا اتفاق شبيه آن كه نشان دهنده رفتار مشكوك و غير مجاز است. شبيه سازي شده است از گوشي هاي تلفن همراه مبتني بر سيستم عامل هاي قابل برنامه نويسي استفاده شده است. برنامه اي براي گوشي نوشته مي شود كه به محض اتصال هندزفري سيمي به دستگاه و يا جدا شدن از آن، پيام كوتاه هشداري را به شماره (يا شماره هاي) از پيش تعيين شده مي فرستد و در صورت نياز شروع به فيلم برداري و ضبط صدا مي نمايد. بدين ترتيب عليرغم كم هزينه بودن و سهولت نصب و استفاده قابل بهره برداري در شرايط مختلف (ب و روز، باران، مه و ...) و مكان هاي دور از دسترس فاقد برق، تلفن و انتن دهي قوي مخابرات مي باشد و نيازمند شارژ مجدد در فواصل زماني كوتاه نيست.

تاریخ ثبت: 1388/04/23
خلاصه اختراع:

امروزه افزايش استفاده از خودروهاي بنزيني از يك طرف و طرف ديگر كمبود سوخت اين نوع خودروها سبب شده است كه طراحان خودروها به دنبال استفاده از سوخت و سيستم هاي جايگزين باشند در اين راستا چند سالي كه خودروهاي هيبريدي و الكتريكي در دست طراحي و ساخت قرار گرفته اند. در كشور ما هنوز طراحي و ساخت اين نوع خودروها به صورت گسترده انجام نگرفته است. گروه تحقيقات آراز متشكل از افراد نخبه و پژوهشگر اقدام به طراحي و ساخت خودروي الكتريكي ندو نفره نموده است. از آنجايي كه كاركرد يك وسيله ي نقليه (حركت هاي ناشي از شتاب گرفتن ، ترمز كردن، دور زدن و راندن) عكس العمل متقابل نسبت به نيروهاي وارد شده مي باشد اكثر محاسبات در زمينه ي ديناميك خودرو مطالعه و بررسي چگونگي ايجاد اين نيروها است. در نتيجه يك مدل تحليلي ارايه مي شود و به صورت ساده اين مدل با معادلات جبري يا معادلات ديفرانسيل كه ارتباط دهنده ي نيروها و يا حركت هاي مورد نظر براي كنترل ورودي ها از خودرو يا چرخ مي باشد تعريف مي شود. توسط اين معادلات نقش هر كدام از خصوصيات ويژگي هاي وسيله ي نقليه در پديده ها ارزيابي مي شوند. و به منظور كاهش خطاها نتايج تحليل با نتايج بدست آمده در تست هاي استاندارد مقايسه و در نتيجه اصلاح سيستم صورت مي گيرد و قابل از اينكه خودرو بصورت يك سخت افزار در آيد كاركرد خودرو شبيه سازي و ارزيابي شده است. در اين پروژه نيز سعي شده است محاسبات و تحليل ها به كمك نرم افزارهاي متداول اين رشته صورت گيرد و نتايج با مقايسه ي استاندارد ها اصلاح شوند و طرح ايده آل انتخاب شود. بطوري كه ابتدا با فرض هاي ساده ي پارامترها ديناميك خودرو در بخش هاي زير مورد بررسي قرار گرفته است: 1. سواري (Ride): توانايي خودرو در فراهم كردن حركتي نرم در هنگام عبور از ناهمواري ها 2. فرمان پذيري ( Handling) : توانايي خودرو در شتاب گيري ، ترمز كردن و دور زدن 3. آيرو ديناميك Aerodynamic : ملاحضات طراحي بدنه در مقابل اثر باد 4. عملكرد (performance): كاركرد خودرو در شرايط تست هاي مسابقه از طرفي ديگر در اين پروژه بررسي مدارهاي الكتريكي مورد نياز جهت كنترل مولد الكتريكي روشنايي خودرو سنسورها و عملگرها انجام گرفته است و ملاحضاتي جهت ايمني سرنشينان در مقابل قسمت هاي الكترونيكي مدنظر بوده است. همزمان با اين بررسي ها در موارد استفاده از ماژول هاي غير استاندارد بررسي مواد و طراحي اجزا انجام مي پذيرد و نقشه هاي ساخت قطعات فراهم مي گردد و در نهايت روش نصب موارد مذكور بر روي سيستم با در نظر گرفتن امكان دسترسي به آنها جهت تعمير و تعويض ارايه مي شود. در ادامه شرح و توصيفي از بخش هاي مختلف اين طرح ارايه گرديده است. البته يادآور مي شود كه در اينجا از آوردن محاسبات بعلت طولاني بودن صرف نظر گرديده است.

تاریخ ثبت: 1399/07/01
خلاصه اختراع:

پروتئين ROR1 به ميزان زياد بر سطح سلول هاي توموري در بسياري از سرطان هاي هماتولوژيك و تومورهاي جامد بيان شده ولي در سلول هاي نرمال تقريبا بياني ندارد. فيوژن پروتئين هاي مختلفي شامل بخش خارج سلولي پروتئين ROR1 و پپتيدهايي از توكسين كزاز بهمراه ناحيه Fc مولكول IgG براي غلبه بر تولرانس سيستم ايمني طراحي و توليد شد. شدت پاسخ ايمني و توان مهار رشد تومور توسط اين فيوژن پروتئين ها در مدل حيواني ارزيابي شد. نتايج نشان داد كه در موش هاي ايمن شده با برخي از اين فيوژن پروتئين ها رشد و تكثير تومور كاملا متوقف گرديد. اين فيوژن پروتئين ها مي تواند بعنوان كانديد واكسن براي درمان انواع سرطان ها با منشا بيان بالاي ROR1 مطرح باشد.

موارد یافت شده: 15